Πρόγραμμα Σπουδών Α’ Λυκείου

Πρόγραμμα Σπουδών Α’ Λυκείου. Η Α’ Λυκείου θεωρείται και είναι ο προθάλαμος για τη Γ’ Λυκείου. Τα μαθήματα αποκτούν σε έναν βαθμό τη δομή που οι μαθήτριες και οι μαθητές θα συναντήσουν στις επόμενες δύο τάξεις.

Ίσως το πιο σημαντικό είναι ότι η τάξη δίνει την ευκαιρία να αντιληφθούμε τα μαθήματα που μας ταιριάζουν περισσότερο και να αρχίζουμε να διαμορφώνουμε εμπεριστατωμένη άποψη για την κατεύθυνση που θα θέλαμε να ακολουθήσουμε.

Στο Φιλολογικό έχουμε τη δυνατότητα ως εξειδικευμένο φροντιστήριο Ανθρωπιστικής και Έκθεσης να προσφέρουμε στις μαθήτριες και τους μαθητές μας 4 διδακτικές ώρες για τα Αρχαία Ελληνικά και 4 για την Έκθεση.

 

 

Ειδικά Τμήματα Προετοιμασίας για τις Υψηλόβαθμες Σχολές της Κατεύθυνσης

Για την προετοιμασία όσων έχουν ήδη επιλέξει την Κατεύθυνση Ανθρωπιστικών Σπουδών και μάλιστα στοχεύουν σε υψηλόβαθμες σχολές (Νομική, Ψυχολογία, Πολιτικές Επιστήμες) λειτουργούν ειδικά, εξειδικευμένα τμήματα προετοιμασίας. Αναλυτικά, μπορείτε να ενημερωθείτε από τη γραμματεία του φροντιστηρίου μας στο 210 4941314.

 

Τα διαδικτυακά μας Τμήματα

Τόσο για την Α΄ Λυκείου, όσο και για τη Β’ Ανθρωπιστική και τη Γ’ Ανθρωπιστική λειτουργούν και διαδικτυακά τμήματα για τα παιδιά που είτε λόγω απόστασης, είτε προτίμησης επιλέγουν τη διαδικτυακή διδασκαλία.

Πρόγραμμα Σπουδών Α' Λυκείου