Εμπιστεύτηκαν το Φιλολογικό Φροντιστήριο

Εμπιστεύτηκαν το Φιλολογικό Φροντιστήριο για την προετοιμασία των Πανελλαδικών του 2023 και πέτυχαν τον στόχο τους. Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη, την αγάπη και την όμορφη, δημιουργική χρονιά που μοιραστήκαμε.

“Το καλύτερο φροντιστήριο για τη θεωρητική κατεύθυνση! Οι καθηγητές είναι έμπειροι και καταξιωμένοι με αγάπη για το αντικείμενο τους. Παρόλο που αποφάσισα μετά από πολλά χρόνια να ξαναδώσω πανελλήνιες εξετάσεις και από διαφορετική κατεύθυνση κατάφερα με τη βοήθεια, τις γνώσεις και την υποστήριξη τους να έχω τη δυνατότητα να σπουδάσω μέχρι και Νομική! Τους ευχαριστώ για όλα! Είναι σπουδαίοι άνθρωποι και νοιάζονται για τον κάθε μαθητή ξεχωριστά.”
Θεώνη Γεωργοπούλου

 

“Ένα τεράστιο ευχαριστώ στο Φιλολογικό Φροντιστήριο για όλη τη βοήθεια και την υποστήριξη σε μια δύσκολη  χρονιά στη Γ’ Λυκείου. Ο κύριος Μάκης και η κυρία Ρίτα με την αγάπη για το αντικείμενό τους, το χιούμορ και την απίστευτη μεταδοτικότητά τους βοήθησαν να πετύχω βαθμολογίες που δεν μπορούσα να φανταστώ, όπως 18,9 στην Έκθεση και 19,2 στην Ιστορία αφού η αποστήθιση δεν ήταν ποτέ δυνατό μου σημείο. Το ζεστό και ανθρώπινο περιβάλλον έκανε αυτή τη χρονιά να την έχω στο μυαλό μου με αγάπη και χαμόγελο. Είναι σίγουρα το καλύτερο φροντιστήριο για την Ανθρωπιστική Κατεύθυνση.”
Ελένη Παπαχρήστου

 

“Αποφάσισα να δώσω ξανά πανελλήνιες μετά από 8 χρόνια και παρόλο που η χρονιά των Πανελλαδικών Εξετάσεων ήταν από άποψη χρόνου και αντοχής δύσκολη, οι καθηγητές μου με ενθάρρυναν και με στήριξαν κάθε στιγμή και τους ευχαριστώ θερμά. Η γνώση και η εμπειρία των καθηγητών, το πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό και η φιλική μέθοδος διδασκαλίας συντέλεσαν αποφασιστικά στο να καταφέρω να πραγματοποιήσω το όνειρό μου. Δεν θα ήταν υπερβολή να καταγράψω πως ήταν το μοναδικό φροντιστήριο που στήριξε όλους τους μαθητές ανελλιπώς από την πρώτη στιγμή, παρέχοντας μας τη δυνατότητα της εξ’ αποστάσεως διδασκαλίας, η οποία υπήρξε το ίδιο αποτελεσματική με την παραδοσιακή διδασκαλία στην αίθουσα. Συνιστώ το Φιλολογικό Φροντιστήριο ανεπιφύλακτα!”
Βάλια Καπουτσή

 

Εμπιστεύτηκαν το Φιλολογικό Φροντιστήριο για την προετοιμασία των Πανελλαδικών 2023.