Διαδικτυακά Τμήματα Α’, Β’, Γ’ Λυκείου

Διαδικτυακά Τμήματα Α’, Β’, Γ’ Λυκείου

Στο Φιλολογικό λειτουργούν τμήματα που απευθύνονται σε όσες μαθήτριες και μαθητές δεν βρίσκονται κοντά στην περιοχή μας και επιθυμούν να συμμετάσχουν στα εξειδικευμένα προγράμματα Σπουδών του Φροντιστηρίου μας. Τα μαθήματα γίνονται σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα και προσφέρονται μέσω της ψηφιακής μας πλατφόρμας.

Επισκεπτόμενοι τη νέα μας ιστοσελίδα, η οποία εστιάζει αποκλειστικά στα διαδικτυακά μαθήματα μπορείτε να ενημερωθείτε για τη συγκρότηση των τμημάτων, τον τρόπο διδασκαλίας, τα προσφερόμενα μαθήματα και τα εκπαιδευτικά video που παρέχονται στις μαθήτριες και τους μαθητές μας.

Η Α’ Λυκείου

Το πλήρες πρόγραμμα της Α’ Λυκείου μπορείτε να το δείτε εδώ. Και στα διαδικτυακά μας τμήματα προσφέρονται τα μαθήματα των Αρχαίων Ελληνικών και της Έκθεσης. Δίνεται έμφαση τόσο στην τράπεζα θεμάτων, όσο και στην προετοιμασία για τις επόμενες τάξεις και κυρίως τη Γ’ Λυκείου και τις Πανελλαδικές εξετάσεις.

 

Η Β’ Ανθρωπιστική

Το διαδικτυακά τμήματα της Β’ Λυκείου στην κατεύθυνση των Ανθρωπιστικών Σπουδών ακολουθούν την ίδια ακριβώς φιλοσοφία που διέπει την προσέγγισή μας στη συγκεκριμένη σχολική τάξη. Η έμφαση δίνεται στην προετοιμασία για τη Γ’ Λυκείου και φυσικά στην εξοικείωση με την τράπεζα θεμάτων. Το αναλυτικό πρόγραμμα της Β’ Λυκείου μπορείτε να το δείτε εδώ.

 

Η Γ’ Ανθρωπιστική

Τα διαδικτυακά τμήματα της Γ’ Ανθρωπιστικής ακολουθούν το αναλυτικό πρόγραμμα για τη Γ’ Ανθρωπιστική, τόσο στην παράδοση των μαθημάτων, όσο και στο σχεδιασμό του κύκλου των διαγωνισμάτων. Όπως ακριβώς συμβαίνει και στις δυο προηγούμενες τάξεις τα τμήματα είναι ολιγομελή και ομοιογενή.

 

Έκθεση για όλες τις τάξεις και Κατευθύνσεις

Το μάθημα της έκθεσης είναι δεδομένα το σημαντικότερο καθώς έχει και τον μεγαλύτερο συντελεστή βαρύτητας κατά μέσον όρο στις Πανελλήνιες εξετάσεις. Και για τις τρεις τάξεις του Λυκείου λειτουργούν διαδικτυακά τμήματα, αυστηρά ομοιογενή για το συγκεκριμένο μάθημα τα οποία αποτελούνται από μαθητές όλων των Κατευθύνσεων με κριτήριο τον στόχο και το επίπεδό τους στη Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία.

 

Διαδικτυακά Τμήματα Α', Β', Γ' Λυκείου