Διαδικτυακά Τμήματα Αποφοίτων

Στο Φιλολογικό λειτουργούν τμήματα διαδικτυακής εκπαίδευσης για ενηλίκους που επιθυμούν να δώσουν Πανελλήνιες. Η παροχή αυτών των μαθημάτων συνδυάζεται με εβδομαδιαίες συναντήσεις και μαθήματα στον χώρο του φροντιστηρίου για την καλύτερη αφομοίωση της διδαχθείσας ύλης και φυσικά για τον προγραμματισμό της μελέτης.

Στα μαθήματα μπορούν να συμμετάσχουν τόσο οι απόφοιτοι της Ανθρωπιστικής, όσο και οι απόφοιτοι άλλων Κατευθύνσεων που επιθυμούν να προετοιμαστούν με τρόπο ουσιαστικό και παραγωγικό στο μάθημα της Έκθεσης.

Διαδικτυακά Τμήματα Αποφοίτων: Επιλέξαμε το κοριτσάκι logo του φροντιστηρίου που παραπέμπει στη διαδικτυακή πλατφόρμα.

Τα διαδικτυακά μαθήματα προσφέρουν τη δυνατότητα και στους εργαζόμενους ενήλικες αλλά και σε όσους βρίσκονται μακριά από τον χώρο του φροντιστηρίου να παρακολουθήσουν το Πρόγραμμα Σπουδών του εξειδικευμένου φροντιστηρίου για Ανθρωπιστική και Έκθεση.

Τα διαδικτυακά μαθήματα πραγματοποιούνται σε πραγματικό χρόνο, έτσι ώστε να επιλύονται όχι μόνο οι απορίες αλλά και να επιτυγχάνεται η διάδραση, στοιχείο απαραίτητο για κάθε ουσιαστική διδασκαλία. Η παρακολούθηση και η συμμετοχή στα μαθήματα είναι πολύ εύκολη, τόσο από υπολογιστή, όσο και από κινητό.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 4941314.